Tuesday, June 7, 2011

Feed The Kids!

Here are some recent(this pass Saturday) pictures of Feed the Kids. Feed the kids is a ministry in El Millon and takes place at the dorms. Feed the Kids is every Saturday at 6pm.
A big big thank you to Mill Creek with Pastor Chris. Feed the Kids couldn't not be done without your help. Enjoy the pictures, especially the first one. Angel is putting a whole Chile Jalapeno in his mouth.








Dia de Pentecostes

Este aviso es para usted hermano(a) aqui en Ciudad Juarez/El Paso. Comenzamos este Jueves a celebrar el Dia de Pentecostes.

El Jueves sera en la Iglesia Misionera "Agua Viva" en Jesus Carranza a las 6pm. Estara ministrando en la alabanza el grupo de alabanza de Riveras del Bravo. Predicara la Hna. Irene Garcia.

El Viernes sera en la Iglesia Misionera "Agua Viva" en El Millon a las 6pm. Estara ministrando en la alabanza el grupo de alabanza de El Millon. Predicara el Hno. Monico Garcia.

El dia Sabado cerramos en la Iglesia Misionera "Agua Viva" en Riveras del Bravo a las 5pm. Estara minsitrando el grupo de alabanza de El Millon. Predicara el Hno. Martin alias "El Gato"

Sera tres dias de alabanza y adoracion.
Sera tres dias de bendicion
Sera tres dias inolvidables, donde TU necesitas asisstir.

Junio 9 - 10 y 11